Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di agretti puliti, a pezzi
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 551.7 kJ / 131.8 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 414.6 mg
Alternativní recepty
Contorno di cavolo nero
20 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Lasagne di verza
2h 30min
Sformatini di agretti
1h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Contorno di agretti
40 Min
Burger di cavolo nero
45 Min
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Quiche radicchio e speck
2h 30min