Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di agretti puliti, a pezzi
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 551.7 kJ / 131.8 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 414.6 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1j 30 menit
Contorno di cavolo nero
20 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Contorno di agretti
40 min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 min
Sformatini di agretti
1j
Burger di cavolo nero
45 Min
Torta salata porri e bietole
1j 30 menit
Torta salata asparagi e ricotta
1j
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit
Quiche radicchio e speck
2j 30 menit