Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 hvítlauksrif
- 110 g laukur, skorinn í fernt
- 100 g sellerýstilkur, skorinn í bita (3 cm)
- 30 g ólífuolía
- 6 sneiðar beikon, (u.þ.b. 150 g), í bitum (1 cm)
- 150 g rauðar linsubaunir, skolaðar
- 150 g gular hálfbaunir, leggið í bleyti yfir nótt og skolið
- 400 g maukaðir tómatar, úr dós
- 800 g vatn, sjóðandi
-
1
kjúklingakraftur, teningur, molnað
nebo 1 kúfuð tsk kjúklingakraftur - 1 msk tómatpúrra
- ½ tsk reykt paprika, malað
- ½ tsk sjávarsalt
- svartur pipar
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 1248 kJ / 297 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 10.3 g