Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené telecí stew
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
1 stroužek česneku
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
2 čerstvé bobkové listy
-
1 řapíkatý celer na kousky
-
1 svazek čerstvé plocholisté petrželky
-
100 gramů pórku na plátky (1,5 cm)
-
150 gramů mrkve na plátky (1,5 cm)
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
1 čajová lžička bílého pepře, mletého nebo podle chuti
-
900 gramů vody
-
1000 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm)
-
500 gramů čerstvých hlaviček žampiónů na čtvrtky nebo šestiny
-
50 gramů másla
-
50 gramů hladké mouky
-
100 gramů smetany, 35% tuku (nejlépe)
-
2 žloutky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tuk
30.7 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Koláč naruby s paprikami a olivami
Žádné hodnocení
Piknikový plněný chléb
4hod. 50min.
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Žádné hodnocení
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Lososová klobása s tymiánem
3hod. 15min.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min.
Medovo-fíková zmrzlina s kozím sýrem
13hod.
Borůvkové muffiny ze špaldy (bez cukru)
25min.
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min.
Rýže s plody moře
Žádné hodnocení
Jogurtový koláč se švestkami
1hod. 20min.