Pomalu vařené telecí stew

Pomalu vařené telecí stew

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
6 porcí

Suroviny

  • 1 stroužek česneku
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 2 čerstvé bobkové listy
  • 1 řapíkatý celer na kousky
  • 1 svazek čerstvé plocholisté petrželky
  • 100 gramů pórku na plátky (1,5 cm)
  • 150 gramů mrkve na plátky (1,5 cm)
  • 1 čajová lžička soli nebo podle chuti
  • 1 čajová lžička bílého pepře, mletého nebo podle chuti
  • 900 gramů vody
  • 1000 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm)
  • 500 gramů čerstvých hlaviček žampiónů na čtvrtky nebo šestiny
  • 50 gramů másla
  • 50 gramů hladké mouky
  • 100 gramů smetany, 35% tuku (nejlépe)
  • 2 žloutky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 34.8 g
Kalorie 1892 kJ / 454 kcal
Tuk 30.7 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...