Telecí brzlík se zelenými cibulkami

Telecí brzlík se zelenými cibulkami

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
6 porcí

Suroviny

  • 250 gramů bílého vinného octa
  • 1350 gramů vody plus extra ledová voda pro ponoření uvařeného brzlíku
  • 1000 gramů telecího brzlíku
  • kostky ledu
  • 300 gramů zelené cibulky na kousky
    300 gramů jarní cibulky, na kousky
  • 2 stroužky česneku
  • 30 gramů olivového oleje
  • 1 - 2 špetky soli nebo podle chuti
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře nebo podle chuti
  • 100 gramů bílého vína
  • 100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 25 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tuk 45 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše