Zařízení & příslušenství
Telecí brzlík se zelenými cibulkami
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
6 porcí
Suroviny
-
250 gramů bílého vinného octa
-
1350 gramů vody plus extra ledová voda pro ponoření uvařeného brzlíku
-
1000 gramů telecího brzlíku
-
kostky ledu
-
300 gramů jarní cibulky, na kousky300 gramů zelené cibulky na kousky
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
1 - 2 špetky soli nebo podle chuti
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře nebo podle chuti
-
100 gramů bílého vína
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
25 g
Kalorie
2280 kJ /
545 kcal
Tuk
45 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1hod. 10min.
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28hod. 15min.
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1hod. 5min.
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min.
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1hod. 10min.
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Celé kuřátko na pomerančích
1hod. 25min.
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min.
Hovězí steaky v papilotě
40min.