Zařízení & příslušenství
Telecí brzlík se zelenými cibulkami
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
6 porcí
Suroviny
-
250 gramů bílého vinného octa
-
1350 gramů vody plus extra ledová voda pro ponoření uvařeného brzlíku
-
1000 gramů telecího brzlíku
-
kostky ledu
-
300 gramů jarní cibulky, na kousky300 gramů zelené cibulky na kousky
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
1 - 2 špetky soli nebo podle chuti
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře nebo podle chuti
-
100 gramů bílého vína
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
25 g
Kalorie
2280 kJ /
545 kcal
Tuk
45 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 min
Kari nudle s vepřovým masem
45 min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 h 15 min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3 h 20 min
Pikantní guláš na černém pivu
No ratings
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50 min
Indické kuře v jogurtu
1 h
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35 min
Kapustové karbanátky
50 min
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2 h 30 min
Vepřové maso s houbami na víně
1 h 50 min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1 h 5 min