Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pinhão cru
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 - 90 g rama de cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g azeite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ¼ c. chá de pimenta
- 700 g água
- 800 g cenoura c/ casca, de várias cores, espiralizada (ver dica)
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Queijo parmesão cortado em lascas p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2027 kJ / 484.5 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 39.3 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 981.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40min
Caril de vegetais e grão
1 Std. 5 Min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30min
Pasta de cogumelos e sementes de girassol
30min
Wraps com legumes salteados e molho de ervas - TM5
45 min
Sopa vegan de cogumelos, alho-francês e arroz com pão torrado
45 min
Queijo de forno com sementes de girassol vegan
40min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Salada com molho caesar vegan
40min
Tártaro quente de cogumelos
35min
Ramen coreano com tofu
50min