Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pinhão cru
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 - 90 g rama de cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g azeite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ¼ c. chá de pimenta
- 700 g água
- 800 g cenoura c/ casca, de várias cores, espiralizada (ver dica)
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Queijo parmesão cortado em lascas p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2027 kJ / 484.5 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 39.3 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 981.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chamuças com lentilhas e beringela
1h
Papas de millet com maçã e pera (Baby-Led Weaning)
25 Min
Sopa fria de caril vermelho
10 Min
Papelotes de pescada e legumes a vapor - TM5
Žádné hodnocení
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 Std. 25 Min
Pão sueco com salmão e couve marinada
2 Std.
Massa verde vegan
35 Min
Manteiga de polenta vegan
25 Min
Fajitas de bacalhau com pasta de grão-de-bico
Žádné hodnocení
Pão-de-ló de amêndoa delicioso
1h 30min
Húmus de tremoço
20min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1h