Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pinhão cru
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 - 90 g rama de cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g azeite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ¼ c. chá de pimenta
- 700 g água
- 800 g cenoura c/ casca, de várias cores, espiralizada (ver dica)
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Queijo parmesão cortado em lascas p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2027 kJ / 484.5 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 39.3 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 981.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1h 30min
Hambúrgueres de spirulina vegan
40min
Papas de aveia com tomate e manjericão
20 min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45min
Guisado de cevada com vegetais
35 Min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Trufas de rum e canela
45min
Orzo com abóbora e pimento
35 Min
Guisado de legumes nutritivo
40min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20 min
Patê de beringela e pimento
50min
Massa com molho de tomate assado
30min