Kompatibilní verze
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 70 g chalota
- 15 g azeite
- 2 c. chá de trufa preta, fresca em tapenade
- 320 g arroz preto (ver dica)
- 1000 g água
- 200 g vinho branco
- 800 g peixe-galo (4 filetes)
- 1 fio de azeite de trufa
- 1 pitada de flor de sal
- 30 g queijo mascarpone
- 10 g trufa preta, fresca picada (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2500 kJ / 598.3 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Húmus de aproveitamento de legumes
10 Min
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1h 15min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40min
Sopa Leão Veloso
Žádné hodnocení
Suco de melancia e maracujá
10 Min
Espuma de frutas vermelhas
10 Min
Lombo de porco com ameixa
13h 30min
Risoto de polvo com espumante
1h 45min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3u.
Carapaus de escabeche
13 Std. 20 Min
Dourada com amêijoas e camarão
45min
Tarte de frutos de verão sem açúcar
25 Min