Kompatibilní verze
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 70 g chalota
- 15 g azeite
- 2 c. chá de trufa preta, fresca em tapenade
- 320 g arroz preto (ver dica)
- 1000 g água
- 200 g vinho branco
- 800 g peixe-galo (4 filetes)
- 1 fio de azeite de trufa
- 1 pitada de flor de sal
- 30 g queijo mascarpone
- 10 g trufa preta, fresca picada (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2500 kJ / 598.3 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio de beterraba - TM6
20 min
Sopa de ananás com gambas picantes
1 Std. 15 Min
Pão ralado com anchovas
5 min
Sopa de noodles Tom Yum
Nenhuma avaliação
Fricassé de camarão-tigre
35 Min
Sopa de Queijo
Nenhuma avaliação
Caril de polvo
1j 30 menit
Bolinhos de manga com puré de fruta (Baby-Led Weaning)
Nenhuma avaliação
Café com leite de amêndoa
Nenhuma avaliação
Sobremesa de iogurte
3h 15min
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45 Min
Verrines de castanha e chocolate
25 min