Kompatibilní verze
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 70 g chalota
- 15 g azeite
- 2 c. chá de trufa preta, fresca em tapenade
- 320 g arroz preto (ver dica)
- 1000 g água
- 200 g vinho branco
- 800 g peixe-galo (4 filetes)
- 1 fio de azeite de trufa
- 1 pitada de flor de sal
- 30 g queijo mascarpone
- 10 g trufa preta, fresca picada (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2500 kJ / 598.3 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de polvo com espumante
1h 45min
Bolo de Vinagre
Žádné hodnocení
Almôndegas de frango, Penne com molho de tomate e Maçãs cozidas
1 Std.
Bifes com puré de pastinaca e cenoura, cebola caramelizada e tiras estaladiças de pastinaca
1 Std.
Sopa fria de manga e coco
10 Min
Ensopado de Borrego
3 Std.
Sardinhas ao sal
40 Min
Menu pais e filhos: Frango, puré de abóbora e arroz branco
45 Min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3 Std.
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10u.
Codornizes à serra do Montejunto
12 Std. 50 Min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 Min