Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter, in stukken
- 500 g bevroren doperwtjes
- 500 g water
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 10 g verse basilicumbladeren
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- 200 g mozzarella bolletjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 916.1 kJ / 219 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 666.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentensoep
35 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Mysterieuze soep
45 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Romige erwtensoep
40 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Broccolisoep
15 min