Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puré de guisantes
- 2 dientes de ajo
- 20 g de mantequilla
- 400 g de guisantes congelados
- 180 g de agua
- 1 pellizco de sal
-
100
g de queso cremoso
nebo 100 g de queso mascarpone
Bacalao a la plancha
- 3 - 4 cucharadas de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo laminados
- 600 g lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 150-180 g c/u)
- 4 pellizcos de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 268.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Crema verde con ojos ¡¡¡espeluznante!!!
30 min
Crema de maíz
1h 40 min
Menú: Judías blancas con chorizo en salsa de tomate. Bacalao al limón. Natillas de naranja.
1h
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 Min
Dip mediterráneo de tomate
15min
Ensalada de pollo, manzana, coliflor y aguacate
40 Min
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25 min
Coca de sardinas
30 min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30 min