Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puré de guisantes
- 2 dientes de ajo
- 20 g de mantequilla
- 400 g de guisantes congelados
- 180 g de agua
- 1 pellizco de sal
-
100
g de queso cremoso
nebo 100 g de queso mascarpone
Bacalao a la plancha
- 3 - 4 cucharadas de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo laminados
- 600 g lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 150-180 g c/u)
- 4 pellizcos de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 268.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorada asada con ajo y perejil
25 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Puré de lentejas rojas y patatas rellenas
1u.
Pastel de queso con jamón y brócoli
45min
Ensalada griega con pollo
1h 10 min
Ensalada ratatouille
1u.
Langostinos all'arrabbiata
35min
Coliflor gratinada
50min
Lubina con salsa griega
15min
Tortilla vaga de pulpo
30 min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min