
Zařízení & příslušenství
Coq au vin (kuře na červeném víně)
Příprava 30min
Celkový 2hod.
4 porce
Suroviny
-
oleje80 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 čajová lžička
-
sladké červené papriky1 čajová lžička
-
kuřecí stehna, s kůží a kostí4
-
cibule napůl200 gramů
-
stroužky česneku2
-
rajčatového protlaku30 gramů
-
červeného vína suchého200 gramů
-
sušené šunky, na kostičky200 gramů
-
řepkový olej
-
hlaviček čerstvých žampiónů400 gramů
-
hovězího vývaru300 gramů
-
čerstvého rozmarýnu2 snítky
-
čerstvého tymiánu1 snítka
-
vody30 gramů
-
kukuřičného škrobu20 gramů
-
bageta pro podávání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
772 kcal /
3232 kJ
Protein
59 g
Tuk
52 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
24 g
Sodík
20367 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Rockstar Betty
6 recept
Česká republika
Česká republika