Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 4 kuřecí stehna, s kůží a kostí
- 200 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 200 gramů červeného vína, suchého
- 200 gramů sušené šunky, na kostičky
-
řepkový olej
nebo kokosový olej, na vymazání - 400 gramů hlaviček čerstvých žampiónů
- 300 gramů hovězího vývaru
- 2 snítky čerstvého rozmarýnu
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 30 gramů vody
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- bageta pro podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3232 kJ / 772 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 20367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 godz. 20 min
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1h 10min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20 min
Masové kuličky ve španělské omáčce
30 Min
Králík s černou omáčkou
55 Min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 godz. 30 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45 min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 godz.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Tandoori marináda
10 min