Coq au vin (kuře na červeném víně)

Coq au vin (kuře na červeném víně)

4.8 45 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 porce

Suroviny

  • 80 gramů oleje
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • 4 kuřecí stehna, s kůží a kostí
  • 200 gramů cibule napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 200 gramů červeného vína suchého
  • 200 gramů sušené šunky, na kostičky
  • řepkový olej
    kokosový olej, na vymazání
  • 400 gramů hlaviček čerstvých žampiónů
  • 300 gramů hovězího vývaru
  • 2 snítky čerstvý rozmarýn
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 30 gramů vody
  • 20 gramů kukuřičného škrobu
  • bageta pro podávání

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 20367 mg
Protein 59 g
Kalorie 3232 kJ / 772 kcal
Tuk 52 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 24 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...