Zařízení & příslušenství
Coq au vin (kuře na červeném víně)
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
4 kuřecí stehna, s kůží a kostí
-
200 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů rajčatového protlaku
-
200 gramů červeného vína suchého
-
200 gramů sušené šunky, na kostičky
-
kokosový olej, na vymazánířepkový olej
-
400 gramů hlaviček čerstvých žampiónů
-
300 gramů hovězího vývaru
-
2 snítky čerstvý rozmarýn
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
30 gramů vody
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
bageta pro podávání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
20367 mg
Protein
59 g
Kalorie
3232 kJ /
772 kcal
Tuk
52 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
24 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rockstar Betty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 godz. 20 min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1 godz. 40 min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 godz.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 godz. 30 min
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1 godz. 30 min
Hovězí Stroganoff
35 min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1 godz. 5 min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 godz. 20 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1 godz. 20 min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 min
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1 godz.