Zařízení & příslušenství
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 40min.
6 portions
Suroviny
-
cashews155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tips)70 g
-
veggie tsuyu (vegetable fond)70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushroom thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
red chilli oil1 tbsp
-
udon noodle340 g
-
edible flowers to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
914.2 mg
Protein
22.8 g
Kalorie
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Tuk
31.8 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
80.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min.
Lemon roast chicken
1hod. 35min.
Vegetarian cassoulet with pulses
40min.
Asian master stock
1hod. 45min.
Sautéed turkey strips
15min.
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Žádné hodnocení
Gado gado
1hod.
Rueben sandwich sauce
5min.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min.
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min.
Charred leek gulai sayur
1hod. 10min.