Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g amêndoa crua
- 80 g cebola
- 30 g azeite
-
70
g sumo de laranja
nebo 70 g sumo de laranja sanguínea - ¼ c. chá de canela em pó
- 2 c. chá de garam masala
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de curcuma em pó
- 30 g xarope de agave
- 50 g vinagre de vinho branco
- 60 g arandos secos (cranberries)
- 15 g coentros só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 250 g cevada perolada
- 1000 g água
-
3 - 4
laranjas s/ casca cortadas em fatias (5 mm aprox.)
nebo 3 - 4 laranjas sanguíneas s/ casca cortadas em fatias (5 mm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 86.7 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 17.7 g
- Sodík
- 1187.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40min
Bolinhos de legumes indonésios (vegan) -TM6
Žádné hodnocení
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 min
Tofu e couve-flor com sésamo
45min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Cevada com ratatouille
40min
Bases - Béchamel vegan, molho de lentilhas e salteado de espinafres e cogumelos
2 Std. 20 Min
Sopa miso (Misoshiru)
15min
Bolinhos de beterraba com dip de iogurte
1h
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1h
Tofu com caril katsu vegan
1h
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1h