Zařízení & příslušenství
Veganské red velvet cupcaky
Příprava 30min.
Celkový 4hod.
12 kusů
Suroviny
Veganský krém z kokosového krému
-
200 gramů kešu ořechů (namočte na 30 minut do horké vody a sceďte)
-
100 gramů cukru
-
30 gramů citrónové šťávy
-
1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
-
100 gramů kokosového krému (smetanová část kokosového mléka)
-
30 gramů margarínu bez laktózy
Veganské muffiny
-
250 gramů mandlového mléka
-
40 gramů bílého vinného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
150 gramů cukru
-
½ čajové lžičky červeného potravinářského barviva
-
120 gramů slunečnicového oleje
-
5 gramů jedlé sody
-
1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
-
250 gramů hladké mouky
-
20 gramů kakaového prášku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
247.9 mg
Protein
5.9 g
Kalorie
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Tuk
22.8 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
43.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganské pečení
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Žádné hodnocení
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
3hod. 20min.
Pavlova s malinovým coulis a lesním ovocem
5hod. 30min.
Čokoládová Šarlotka
6hod. 20min.
Velikonoční mrkvičky z listového těsta plněné mrkvovým krémem
45min.
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Žádné hodnocení
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Malinový dacquoise
2hod.
Sezamové pesto
10min.
Tiramisu (bez laktózy)
12hod. 40min.
Pomerančové hrudky s mákem
2hod. 20min.
RAW medové mandlové mléko
8hod. 40min.