Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1026.4 mg
Alternativní recepty
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min