Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor

Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor

3.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 doses

Suroviny

  • filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g cada unid. aprox.)
    4
  • sal p/ temperar, mais ¼ c. de chá
    3 c. chá de
  • salsa só as folhas
    5 pés de
  • água
    700 g
  • batata nova c/ casca (ver dica)
    700 g
  • cebola cortada em metades
    150 g
  • azeite
    30 g
  • polpa de tomate
    400 g
  • tomate cortado em cunhas
    200 g
  • passas de uva
    30 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    100 g
  • pinhão cru
    20 g
  • alcaparras em conserva
    20 g
  • piripíri
    1 c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 2524.7 mg
Protein 48.4 g
Kalorie 2231 kJ / 533.2 kcal
Tuk 15.9 g
Vláknina 8.5 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 51.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...