Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g cada unid. aprox.)
- 3 c. chá de sal p/ temperar, mais ¼ c. de chá
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 700 g água
- 700 g batata nova c/ casca (ver dica)
- 150 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 400 g polpa de tomate
- 200 g tomate cortado em cunhas
- 30 g passas de uva
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g pinhão cru
- 20 g alcaparras em conserva
- 1 c. chá de piripíri
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 2524.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de peru com alho
45 Min
Cuscuz com legumes à valenciana
35min
Guisado de borrego com grão em massa folhada
1 Std. 30 Min
Arroz cremoso com pimentões e camarão e Salada de frutas quente
Žádné hodnocení
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1h
Salada japonesa de caranguejo fingido (salada kani) - TM6
15 Min
Couves-de-bruxelas com bacon e castanhas
Žádné hodnocení
Salmão e feijão-verde em papelote
35min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45 Min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Žádné hodnocení
Atum fresco com feijão-verde
30 Min