Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g cada unid. aprox.)
- 3 c. chá de sal p/ temperar, mais ¼ c. de chá
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 700 g água
- 700 g batata nova c/ casca (ver dica)
- 150 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 400 g polpa de tomate
- 200 g tomate cortado em cunhas
- 30 g passas de uva
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g pinhão cru
- 20 g alcaparras em conserva
- 1 c. chá de piripíri
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 2524.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas com lentilhas
4 Std.
Coelho de coentrada
48 Std.
Vitela asiática com grão e cuscuz
9 Std. 20 Min
Empadão de peru
1h 55min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1h
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1h 30min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30min
Salada de frango e abacate
25min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min
Cubinhos de frango salteados com cogumelos e molho tamari
35min
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30min
Frango com rum e coca-cola
40min