
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g cada unid. aprox.)
- 3 c. chá de sal p/ temperar, mais ¼ c. de chá
- 5 pés de salsa só as folhas
- 700 g água
- 700 g batata nova c/ casca (ver dica)
- 150 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 400 g polpa de tomate
- 200 g tomate cortado em cunhas
- 30 g passas de uva
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g pinhão cru
- 20 g alcaparras em conserva
- 1 c. chá de piripíri
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 533.2 kcal / 2231 kJ
- Protein
- 48.4 g
- Tuk
- 15.9 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 2524.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombinho à coreana com salada de arroz
40min
Caldo de galinha com omelete de ervas
50min
Bacalhau com arroz, pimentos e tomate
50min
Guisado de grão com legumes
45min
Jardineira de frango
35min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40min
Couves com carne
26hod. 10min
Roupa velha de peru
1hod. 10min
Pato com Caril Vermelho
1hod. 15min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50min
Coxas de frango com puré de cenoura
8hod. 45min
Migas de couve e feijão frade
30min