Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 TL Kurkuma
- 1 ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 ½ TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kardamom
- 400 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Koriander, gehackt, zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1593 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min.
Blumenkohl-Korma
40min
Marokkanische Harira
1 Std.
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Tofu auf Tomaten-Spinat
45 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35 Min
Auberginen-Linsen-Curry
30 Min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 Min
Veganes Champignon-Masala
25 min
Gemüse-Chili
35 Min