Zařízení & příslušenství
Minestrone
Příprava 20min.
Celkový 45min.
5 porcí
Suroviny
-
65 gramů cibule napůl
-
100 gramů pórku na kousky
-
35 gramů extra panenského olivového oleje
-
500 gramů směsi zeleniny (např. brambory, mrkev, cuketa, řapíkatý celer, rajčata, listy mangoldu, vařené fazole, dýně), nakrájené na kousky dle potřeby
-
830 gramů vody
-
1 ⅔ vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty1 ⅔ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
Servírování
-
¾ čajová lžička soli
-
100 gramů těstovin, typu ditalini nebo podobné krátké těstoviny
-
5 čajových lžiček extra panenského olivového oleje
-
5 lístků bazalky natrhaných na kousky
-
5 - 15 čajových lžiček parmazánu, strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
661.3 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
1117.3 kJ /
267 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
28.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1h 40min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min
Minestrone s pancettou
25min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Cibulová polévka
1h 10min
Čočková polévka s rajčaty
2h 5min
Rajčatová krémová polévka
30min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min