Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 150 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 230 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 480 g di pasta tipo mezze maniche
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1576.9 mg
Protein 23.4 g
Kalorie 2278.5 kJ / 544.5 kcal
Tuk 23.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sacharidy 63.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...