Zařízení & příslušenství
Musaka z červené čočky
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
9 porcí
Suroviny
-
300 gramů červené čočky
-
750 gramů vody
-
máslo na vymazání
-
180 gramů parmazánu na kousky
-
3 lilky (600 gramů)
-
75 gramů olivového oleje
-
1 ½ cibule (300 gramů), na čtvrtky
-
4 ½ stroužků česneku
-
1 ½ červené papriky (225 gramů), na kousky
-
600 gramů rajčat v plechovce loupaných, i se šťávou
-
180 gramů červeného vína
-
1 ½ polévkové lžíce oregana, sušeného
-
1 ½ čajové lžičky zázvoru, mletého sušeného
-
3 čajové lžičky soli
-
¾ čajové lžičky pepře, mletého
-
60 gramů másla
-
750 gramů mléka
-
60 gramů hladké mouky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1175.8 mg
Protein
21.8 g
Kalorie
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Tuk
22.7 g
Vláknina
11.6 g
Nasycený tuk
9.5 g
Sacharidy
48.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pečené fazole
1hod. 25min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Kokosový Dhal
20min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Fazole po bretaňsku
35min.
Čočkové stew s pancettou
1hod.
Dal makhani
13hod. 20min.
Cuketové lasagne se sýrem
1hod.