
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rød chili, alle typer mild, uden frø, skåret i stykker (volitelně)
- 1 fed hvidløg
- 80 g løg i kvarte
- 30 g smør i tern
- 100 g kartofler skåret i stykker
- 300 g broccoli buketter og stilke, skåret i stykker (se tip)
- 700 g vand
- 1 ½ - 2 tsk salt efter smag
- 100 g brød i tern (ca. 1-2 cm)
-
1
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
nebo 1 teske med top grøntsagsbouillon smuldret - 1 - 2 tsk olivenolie
-
60 - 80
g gorgonzola, dolce (blødt), smuldret, plus ekstra til servering
nebo cheddar skåret i stykker - gorgonzola, dolce smuldret, til servering (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 236 kcal / 990 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1570 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20 Min
Alsidig og cremet suppe
45 Min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40 Min
Cremet blomkålssuppe
50 Min
Porre- og kartoffelsuppe
45 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen