Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
TM6 TM5

Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)

4.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 120 g celery stalks
  • 150 g white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
  • 120 g carrot
  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder
  • 30 g olive oil
  • 150 g onions quartered
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 150 g tomato passata
  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 tsp sugar
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ - 1 tsp chilli powder to taste (volitelně)
  • 800 g water
  • 80 g dried ditalini pasta
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil for drizzling
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves finely sliced
  • bread toasted, for serving

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
233 kcal / 975 kJ
Protein
10 g
Tuk
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
427 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty