Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, om in te vetten
- 100 g Emmental, in stukken
- 2 lente-uien (± 30 g), fijngehakt
- 50 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 4 eieren
- 70 g bloem
- 200 g melk
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 12 sneetjes gerookte ham (zwarte woud ham), in grote plakken om de muffinbakvorm te bekleden
- ½ bos verse bieslook, versnipperd, en iets meer als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 760 kJ / 181 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Rijstpudding
1h
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Žádné hodnocení
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Rucola taart
Žádné hodnocení
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2j 30 menit
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min