
Kompatibilní verze
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g carrot peeled and trimmed
- 160 g zucchini trimmed
- 120 g Gruyère cheese cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion cut into halves
- 300 g canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche to serve
- 1 lime cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 253.1 kcal / 1058.9 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Sodík
- 485.7 mg
Alternativní recepty
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Sweet potato lentil pie
50min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Meat-free mushroom lasagne
1hod. 30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1hod.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Spinach and leek frittata
40min