![Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter) Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/391e5c365e8a98cbd1598a5bb87ab981/Derivates/2b7b0578476815b6ed38d6d249abad77b15adc31.jpg)
Kompatibilní verze
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 485.7 mg
Alternativní recepty
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
15-minute noodles
15 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min