Kompatibilní verze
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 485.7 mg
Alternativní recepty
15-minute noodles
15 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Creamy vegetable rice
25 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Ribollita
50 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h