
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Vegetables
- 150 g red onions halved vertically
- 200 g red peppers cut in wedges
- 350 g courgettes unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese crumbled
- 3 Tbsp walnuts roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 386 kcal / 1616 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Sodík
- 1190 mg
Alternativní recepty
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1hod.
Raw Asian Salad
10min
Pasta alla Nerano
40min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12hod. 20min
Patatas Bravas with Aioli
1hod. 15min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1hod. 20min
Carrot and Sesame Burgers
1hod. 15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min
Mexican Quinoa Salad
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Coconut and Spinach Dahl
50min