Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 1000 gramů hovězí plece v celku
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů petrželové natě
- 50 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky sušeného drceného chilli
- 30 gramů sójové omáčky
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 20 gramů hnědého cukru
- 15 gramů dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Grilování
- 8 - 10 plátků sýra (viz varianta)
- 8 - 10 plátků kváskového chleba
- hořčice, pro podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1094.5 kJ / 261.6 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 341.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechové košíčky bez mouky a cukru
30 min
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem (TM6)
Žádné hodnocení
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 Min
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Žádné hodnocení
Mandlovo-pistáciový puding
1h 20 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 Min
Karamelový fondán
15min
Tiramisu dort se sušenkami Amaretti
7h 30 min
Čokoládovo-karamelový řez
4h 30 min
Višňové cookies s kokosem
35min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1h 15min