Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 1000 gramů hovězí plece v celku
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů petrželové natě
- 50 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky sušeného drceného chilli
- 30 gramů sójové omáčky
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 20 gramů hnědého cukru
- 15 gramů dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Grilování
- 8 - 10 plátků sýra (viz varianta)
- 8 - 10 plátků kváskového chleba
- hořčice, pro podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1094.5 kJ / 261.6 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 341.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banánové brownies
40 Min
Chléb s černým pivem bez kynutí
Žádné hodnocení
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15min
Žebírka s kávovou omáčkou
40 Min
Mandarinkový milkshake
5 Min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5min
Cake pops
3h
Massaman curry s kuřecím masem
1h 40min
Těstovinový salát Caprese
25 min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13h
Green Sensation (Zelená senzace)
15 Min
Bolognese classico
5 Std.