Kartoffelsuppe med persillepesto
TM6 TM5 TM31

Kartoffelsuppe med persillepesto

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Persillepesto

  • 25 g parmesanost skåret i stykker (2 cm)
  • 25 g persilleblade, friske
  • 25 g pinjekerne
  • 75 g ekstra jomfruolivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk havsalt

Kartoffelsuppe

  • 475 g kartofler skrællet, skåret i stykker (2 cm)
  • 150 g løg opdelt
  • 25 g smør i tern
  • 1 tsk salt plus ekstra efter præference
  • 1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    nebo grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
  • 500 g vand
  • 200 g sødmælk
  • sort peber, stødt efter smag

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
335 kcal / 1400 kJ
Protein
7 g
Tuk
23 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
946 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše