
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Persillepesto
- 25 g parmesanost skåret i stykker (2 cm)
- 25 g persilleblade, friske
- 25 g pinjekerne
- 75 g ekstra jomfruolivenolie
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk havsalt
Kartoffelsuppe
- 475 g kartofler skrællet, skåret i stykker (2 cm)
- 150 g løg opdelt
- 25 g smør i tern
- 1 tsk salt plus ekstra efter præference
-
1
hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
nebo grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret - 500 g vand
- 200 g sødmælk
- sort peber, stødt efter smag
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 335 kcal / 1400 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 946 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Cremet blomkålssuppe
50min
Porre- og kartoffelsuppe
45min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1hod.
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení