Zařízení & příslušenství
蒲瓜吻魚羹
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
吻仔魚120 克
-
水880 克
-
太白粉2 大匙
-
蒲瓜 (約1 顆),去皮去籽,切片0.5公分寬400 - 500 克
-
香油
-
蔥 1支,切蔥花20 克
-
烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1442 mg
Protein
9.3 g
Kalorie
475.7 kJ /
113.7 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶端午
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan