Gnocchetti rossi

Gnocchetti rossi

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 600 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo (da 60 g circa)
  • 100 g di concentrato di pomodoro
  • 10 g di sale a piacere
  • olio extravergine di oliva a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1402 mg
Protein 21.9 g
Kalorie 2157.3 kJ / 515.6 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 86.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...