
Zařízení & příslušenství
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Příprava 20min
Celkový 12hod. 45min
6 portions
Suroviny
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
591.5 kcal /
2474.6 kJ
Protein
16.6 g
Tuk
30 g
Sacharidy
69.1 g
Vláknina
12.4 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
1318.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Plant-based Around the World
15 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko