
Kompatibilní verze
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g dried chickpeas
- water for soaking
- 300 g raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g onions quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g breadcrumbs
- 1 Tbsp tahini
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 30 g blanched almonds
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp sugar
- 60 g fresh mint leaves roughly chopped
- 300 g cherry tomatoes halved
- 70 g pomegranate seeds
- 6 pitta breads for serving (see tip)
- houmous for serving (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 591.5 kcal / 2474.6 kJ
- Protein
- 16.6 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 69.1 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 1318.1 mg
Alternativní recepty
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2hod.
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1hod. 20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1hod. 10min
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9hod.
Mushroom Wellington
2hod. 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min
Carrot and Sesame Burgers
1hod. 15min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2hod. 5min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min