Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de cigalas enteras crudas pequeñas
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de agua
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 20 g de almendras tostadas sin sal
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 150 g de setas de cardo frescas en tiras
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharaditas de sal
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1212 kJ / 289 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1307.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Fabes con pulpo
45 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Alubias con gambas
20min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Fabes con almejas
30 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min