Zařízení & příslušenství
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů dijonské hořčice hrubozrnné
-
15 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů javorového sirupu
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
-
500 gramů vody
-
250 gramů růžiček brokolice250 gramů tenderstem brokolice
-
4 filety z lososa (každý cca 140–180 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
37 g
Kalorie
1105 kJ /
264 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pět ingrediencí
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rýže s plody moře
Žádné hodnocení
Mangové válečky s banánovo-mangovou omáčkou
30min.
Napa Kimchi
15hod.
Ostružinový crumble
35min.
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min.
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Zeleninový salát ve skleničce
20min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.