Zařízení & příslušenství
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů dijonské hořčice hrubozrnné
-
15 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů javorového sirupu
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
-
500 gramů vody
-
250 gramů růžiček brokolice250 gramů tenderstem brokolice
-
4 filety z lososa (každý cca 140–180 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
37 g
Kalorie
1105 kJ /
264 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pět ingrediencí
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Vařená quinoa
15min.
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
1hod. 55min.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Rýže s chřestem, brokolicí a houbami
Žádné hodnocení
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1hod. 10min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Chalka s vanilkovou drobenkou
Žádné hodnocení
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1hod.
Zapečené brambory s lososem a koprem
1hod.