
Zařízení & příslušenství
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů dijonské hořčice hrubozrnné
-
15 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů javorového sirupu
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
-
500 gramů vody
-
250 gramů bimi (baby) brokolice
-
4 filety z lososa (každý cca 140–180 gramů)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
264 kcal /
1105 kJ
Protein
37 g
Tuk
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pět ingrediencí
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13hod. 20min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1hod. 10min
Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem
1hod.
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
Žádné hodnocení
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
5min
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3hod. 40min
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min
Chilli kuře s citrónovou trávou a kokosovou rýží
Žádné hodnocení
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min
Špecle v páře se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a chřestem
45min