Zařízení & příslušenství
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů dijonské hořčice hrubozrnné
-
15 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů javorového sirupu
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
-
500 gramů vody
-
250 gramů růžiček brokolice250 gramů tenderstem brokolice
-
4 filety z lososa (každý cca 140–180 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
37 g
Kalorie
1105 kJ /
264 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pět ingrediencí
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Červené rybí kari
30min.
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40min.
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1hod. 5min.
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
1hod. 55min.
Špaldová galette s červenou řepou
2hod.
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45min.
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min.
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2hod.
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40min.
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2hod.
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min.