Zařízení & příslušenství
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů dijonské hořčice hrubozrnné
-
15 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů javorového sirupu
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
-
500 gramů vody
-
250 gramů růžiček brokolice250 gramů tenderstem brokolice
-
4 filety z lososa (každý cca 140–180 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
37 g
Kalorie
1105 kJ /
264 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pět ingrediencí
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jahodovo-pistáciové parfaits s bílou čokoládou
Žádné hodnocení
Avokádovo-okurkový salát Green Goddess
20min.
Wrapy s hráškovým hummusem s fetou a cherry rajčaty
10min.
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min.
Květákové cupcaky
55min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1hod. 5min.
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min.
Low carb květákovo-kuřecí kari
45min.
Chalka s vanilkovou drobenkou
Žádné hodnocení
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45min.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.