
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g di zucchine senza le estremità e tagliata a metà. Se
necessario, tagliata in forma circolare
in modo da adattare alla grandezza
della lama. - 100 g di cipolla in quarti
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di peperone rosso pulito e tagliato a pezzi (4 cm)
- 50 g di peperone verde tagliato a pezzi (4 cm)
- 100 g di melanzana tagliata a pezzi (3 cm)
- 15 g di funghi secchi
- 1 spicchio di aglio
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 194.3 kcal / 812.8 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 12.8 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 987.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Virgin cocktail limone e timo
45min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20min
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1hod. 10min
Condimento per Caesar salad vegan
40min
Salame di cioccolato
4hod.
Katsu sando
4hod. 40min
Barrette ai frutti di bosco e cioccolato bianco
1hod. 30min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1hod.
Avocado toast con uovo poché
25min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1hod.
Paella veloce
40min
Porridge yogurt e frutti rossi
8hod. 10min