Zařízení & příslušenství
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
smoked almondsblanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
958.5 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
12.1 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
40.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min.
Vegetarian Medallions
1hod. 10min.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min.
Lasagne-style Courgette Bake
2hod. 15min.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1hod. 45min.
Shiitake Teriyaki Dippers
45min.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min.
Patatas Bravas with Aioli
1hod. 15min.
Black Bean and Avocado Wrap
15min.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min.