Zařízení & příslušenství
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
smoked almondsblanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
958.5 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
12.1 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
40.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mexican Quinoa Salad
30 dk
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 dk
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 dk
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 dk
Greek cabbage salad
5 dk
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12sa 45 dk
Tex-Mex Bowl
50 dk
Aubergine and Lentil Salad
40 dk
Black Bean and Avocado Wrap
15 dk
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 dk
Sumac-spiced Houmous
5 dk
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 dk