Risotto con petali di carote e caprino

Risotto con petali di carote e caprino

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 530 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 45 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 45 g di scalogno a metà
  • 1 ½ rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
  • 75 g di vino bianco secco
  • 1110 g di acqua
  • 30 g di dado per brodo vegetale
  • 230 g di caprino fresco
  • olio di semi di arachide q.b.
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 272.1 mg
Protein 12.7 g
Kalorie 2156.5 kJ / 515.5 kcal
Tuk 20.3 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 72.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...