Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 125 g Rotwein
- 2 - 4 Entenbrüste mit Haut, je nach Größe (insg. ca. 700 g)
- 50 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe (siehe Tipp)
nebo ½ Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) (siehe Tipp) - 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen, plus 0,25 TL
- 4 Prisen Salz, plus 0,75 TL
- 40 g Butter
- 500 g Pastinaken, geputzt, geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1763 kJ / 421 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 677 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfgegarte Kartoffeln- und Butterkürbisstücke
25min
Key Lime Pie Eiscreme
5 Std. 15 Min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
45 min
Schweinebauch anbraten
15min
Mini-Strudel mit Federweißer-Schaum
1 godz.
Brombeer-Schoko-Eistörtchen
8h
Chai-Latte-Parfait
15h 20min
Eier grün färben
55min
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
1 godz.
Herz-Macaron-Schalen
1h 30min
Garnelenspieße auf Tagliatelle mit zweierlei Pesto
1 godz.
Sauerkraut
96h