
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten halbiert
- 30 g Olivenöl
- 125 g Rotwein
- 2 - 4 Entenbrüste mit Haut je nach Größe (insg. ca. 700 g)
- 50 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe (siehe Tipp)
nebo ½ Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) (siehe Tipp) - 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen plus 0,25 TL
- 4 Prisen Salz plus 0,75 TL
- 40 g Butter
- 500 g Pastinaken geputzt, geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 421 kcal / 1763 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 677 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef mit Mojo Verde und heurigen Erdäpfeln
1hod. 15min
Saibling mit Oliventapenade und Gurken-Kartoffel-Gemüse
50min
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2hod. 40min
Menü: Topinambursuppe, Lachs im Blätterteig mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
2hod. 15min
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2hod. 30min
Apfel-Pulled-Pork
8hod. 20min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2hod.
Waldpilz-Cremesuppe
25min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Ochsenbäckchen
5hod.