Entenbrust mit Pastinakenpüree und Rotweinreduktion

Entenbrust mit Pastinakenpüree und Rotweinreduktion

4.6 14 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 Portion

Suroviny

  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Rotwein
    125 g
  • Entenbrüste mit Haut je nach Größe (insg. ca. 700 g)
    2 - 4
  • Wasser
    50 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe (siehe Tipp)
    ½ TL
    ½ Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l), (siehe Tipp)
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen plus 0,25 TL
    4 Prisen
  • Salz plus 0,75 TL
    4 Prisen
  • Butter
    40 g
  • Pastinaken geputzt, geschält, in Stücken (3 cm)
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 677 mg
Protein 27 g
Kalorie 1763 kJ / 421 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...