Camembert con mirtilli rossi e mandorle

5.0 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 15 g di cipolle dorate a metà
  • 20 g di mirtilli rossi disidratati
  • 10 g di burro
  • ¼ di cucchiaino di zucchero di canna
  • ½ cucchiaino di aceto balsamico
  • 1 ½ cucchiaino di vino Porto
  • 20 g di mandorle a lamelle
  • 500 g di acqua
  • 250 g di Camembert la forma intera
  • cracker o biscotti salati (senza glutine), a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 704.5 mg
Protein 17.5 g
Kalorie 1364.7 kJ / 326.2 kcal
Tuk 25.1 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 14.6 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...