Zařízení & příslušenství
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Příprava 1hod. 25min
Celkový 1hod. 25min
6 porcí
Suroviny
-
olivového oleje80 gramů
-
stroužky česneku5 - 2
-
čerstvého tymiánu pouze lístky8 snítek
-
čerstvě umletého černého pepře1 čajová lžička
-
jehněčího hřebínku800 gramů
-
brambor, moučných oloupaných, na kousky (3 cm)800 gramů
-
mléka250 gramů
-
smetany100 gramů
-
soli3 čajové lžičky
-
mletého muškátového oříšku¼ čajové lžičky
-
čerstvého oregana pouze lístky2 stonky
-
čerstvé petržele pouze lístky2 stonky
-
lilku na kostky (cca 1,5 cm)200 gramů
-
cukety na kostky (cca 1,5 cm)200 gramů
-
žluté papriky na kousky (cca 1,5 cm)150 gramů
-
červené papriky na kousky (cca 1,5 cm)150 gramů
-
cibule na kousky (cca 1,5 cm)100 gramů
-
bílého vína70 gramů
-
vody150 gramů
-
rajčatového protlaku20 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička
-
zelených fazolových lusků s odříznutými konci500 gramů
-
olivového oleje1 čajová lžička
-
čerstvé saturejky1 polévková lžíce
-
sůl na dochucení
-
olivový olej na smažení
-
rajčat na kostky (cca 1,5 cm)200 gramů
-
čerstvé bazalky pouze lístky, nasekané1 polévková lžíce
-
másla plus extra na vymazání1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
980.1 kcal /
4100.5 kJ
Protein
31.6 g
Tuk
70.6 g
Sacharidy
54.6 g
Vláknina
10.7 g
Nasycený tuk
28.4 g
Sodík
1297.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pojďme se stát šéfkuchaři
22 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
5 Std. 5 Min
1 Std. 25 Min
35 Min
45 Min
1 Std. 10 Min
45 Min
1 Std. 10 Min
1 Std. 10 Min
55 Min
1 Std.
1 Std. 20 Min
40 Min