Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rindsschnitzel (4 Stück vom Hieferscherzel), flachgeklopft
- etwas Salz zum Würzen
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr
- 2 EL Estragonsenf
- 80 g geräucherter Bauchspeck, in dünnen Scheiben
- 2 Essiggurkerl (ca. 60 g), in Streifen
- 1 Karotte (ca. 80 g), in Streifen
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Rapsöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 125 g Rotwein, trocken
- 600 g Wasser
-
20
g Bratensauce (aus der Tube)
nebo 2 TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbstgemacht - 10 g Honig
- 20 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2219 kJ / 530 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 864 mg
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1ωρ. 40 λεπτ.
Faschierte Laibchen
35 λεπτ.
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1hod.
Paprikahendl
1hod.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min