Zařízení & příslušenství
Ryba po řecku
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
900 gramů rybího filé tresky
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
1 ½ kusu citrónu bio, na plátky
-
8 kusů černého pepře, celého
-
300 gramů cibule napůl
-
300 gramů mrkve na čtvrtky
-
75 gramů petržele, čerstvé na čtvrtky
-
75 gramů celeru, bulvy na čtvrtky
-
60 gramů olivového oleje
-
225 gramů vína, bílého
-
600 gramů rajčat v plechovce loupaných, ve vlastní šťávě
-
1 ½ bobkového listu, čerstvého nebo sušeného
-
2 špetky oregana
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
251.1 mg
Protein
32.6 g
Kalorie
1380.4 kJ /
329.9 kcal
Tuk
13.1 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1 Std. 25 Min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 Min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 Min
Minestrone
45 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Jehněčí s cizrnou
1 Std. 5 Min
Králík na špenátovém lůžku
1 Std. 10 Min
Pstruh se zelenou čočkou
35 Min