Zařízení & příslušenství
Gratinovaný květák
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 porce
Suroviny
-
70 gramů sýru cheddaru70 gramů sýr Gruyére na kousky
-
500 gramů vody
-
340 gramů květáku na růžičky
-
15 gramů hladké mouky
-
15 gramů másla
-
170 gramů mléka
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka bílého pepře, mletého
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
633.1 mg
Protein
16.9 g
Kalorie
1318.8 kJ /
315.2 kcal
Tuk
20.7 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
12.3 g
Sacharidy
17.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min.
Špagety s chřestovou omáčkou
55min.
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30min.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min.
Kroupový salát s rajčaty
45min.
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min.
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1hod.
Těstoviny penne s houbami
35min.
Květákovo-sýrové placičky
35min.
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1hod.