Cottura dei fagioli

Cottura dei fagioli

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 11hod.
2 porzioni

Suroviny

  • 750 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 100 g di fagioli secchi ammollati e scolati (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 604.5 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 821.5 kJ / 196.4 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 7.6 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 30.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...