Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhren, in Stücken
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 40 g Öl
- 600 g Kalbsfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm)
- 2 EL Mehl
- 100 g Rotwein
- 240 g stückige Tomaten (Dose)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
nebo 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderragout mit Bohnen
50min
Kalbsleber venezianisch
40min
Lammragout
1 Std.
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 Std. 20 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min