Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 150 g Möhren, halbiert, in Scheiben
- 300 g Brokkoli, in Röschen, geviertelt
- 100 g Erbsen, TK
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Curry und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 1 Limette, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g natives Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1880 kJ / 449 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 9.1 g
Alternativní recepty
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45 min
Bunter Quinoa-Salat
50 min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10 min
Bunter Quinoasalat
50 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Quinoa-Salat
35 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 min
Quinoa-Feta-Salat
40 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Quinoa-Tabouleh
40 min