Cremet champignonsuppe

Cremet champignonsuppe

3.5 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portioner

Suroviny

  • champignoner, friske skåret i halve
    400 g
  • vand
    500 - 600 g
  • mælk
    200 g
  • terning grøntsagsbouillon (til 0,5 l)
    1
    1 tsk med top grøntsagsfond, hjemmelavet
  • hvedemel
    50 g
  • salt
    ½ tsk
  • fløde
    50 g
  • persille, frisk kun bladene
    4 kviste
  • flødeost (volitelně)
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 334.7 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 603.1 kJ / 144.2 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 16.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše