Cremet champignonsuppe
TM6 TM5 TM31

Cremet champignonsuppe

3.5 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 400 g champignoner, friske skåret i halve
  • 500 - 600 g vand
  • 200 g mælk
  • 1 terning grøntsagsbouillon (til 0,5 l)
    nebo 1 tsk med top grøntsagsfond hjemmelavet
  • 50 g hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 50 g fløde
  • 4 kviste persille, frisk kun bladene
  • 40 g flødeost (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
144.2 kcal / 603.1 kJ
Protein
6.5 g
Tuk
6.8 g
Sacharidy
16.1 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sodík
334.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše