
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g løg skåret i halve
- 120 g porre skåret i mindre stykker
- 40 g ekstra jomfruolivenolie plus 6 tsk til servering
- 600 g blandede grøntsager (fx kartofler, gulerødder, courgetter, bladselleri, tomater, sølvbeder, kogte tørrede bønner, græskar), skåret i mindre stykker efter ønske
- 1000 g vand
-
2
terninger grøntsagsbouillon (hver til 0,5 l)
nebo 2 tsk med top grøntsagsfond hjemmelavet - 1 tsk salt
- 120 g pasta, tørret, ditalini eller lignende kort eller tørret pasta
- 6 basilikumblade revet i mindre stykker (valgfrit)
- 6 - 18 tsk parmesan ost, revet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 287 kcal / 1202 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení