![Krydret marokkansk linsesuppe Krydret marokkansk linsesuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21938AD2-FC6F-4F9B-B7BE-BE9DB28FC16C/Derivates/80FE994D-74FF-46F2-8B40-8917B55D2157.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g løg, cut in halves
- 40 g olivenolie
- 1 tsk ingefær, stødt
- 1 tsk koriander, stødt
- 1 tsk spidskommen, stødt
- 1 tsk sød paprika
- sort peber, stødt, plus extra to taste
- ½ tsk kanel, stødt
- ½ tsk gurkemeje, stødt
- ¼ tsk cayennepeber, stødt
- ¼ tsk muskatnød, stødt
- 750 g vand
-
2
tsk med top grøntsagsfond
nebo 2 terninger grøntsagsbouillon (hver til 0,5 l) - 100 g røde linser, tørret
- 800 g hakkede tomater
- 1 knivspids salt, adjust to taste
- 2 - 3 kviste korianderblade, friske, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.4 g