Borscht
TM31 TM5 TM6

Borscht

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 3 - 5 kviste persille, frisk, leaves only
  • 200 g tomater, cut in pieces
  • 100 g løg, cut in pieces
  • 100 g gulerødder, cut in pieces
  • 200 g rødbeder, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g olie
  • 150 g kartofler, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g rød peberfrugt, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g hvidkål, cut in strips
  • 1000 g vand
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk sort peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
513 kJ / 123 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
12 g
Tuk
7 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty