Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft, etwas mehr für die Dekoration
- 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 400 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), davon 200 g in Stücken
- 2 Prisen Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
Zweiglein frischer Thymian, Blättchen abgezupft
nebo 1 TL getrockneter Thymian - 1 - 2 getrocknete Lorbeerblätter, je nach Größe
- 3 Wacholderbeeren
- 1300 g Wasser
- 500 - 550 g Hühneroberkeulen, ohne Haut, ausgelöst
- 2 TL Salz
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 50 g Suppennudeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 835 kJ / 200 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 990 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1j 30 menit
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 menit
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 min
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1 godz. 5 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 menit
Lasagne
1 Std. 45 Min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1j
Sommer Bolognese Bowl
35 Min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min