Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
nebo Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2j 30 menit
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Karpfengulasch
55 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min