
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
nebo Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter kalt in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 489 kcal / 2042 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3hod.
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3hod. 10min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5hod. 15min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min