Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
nebo Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Boef Stroganoff
50min
Rindsgulasch klassisch
3u. 20min
Wilder Wurzel-Topf
2h 45min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Reisfleisch
2h 20min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Fiakergulasch
2j 15 menit
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen (XXL)
1h 20min
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min