Zařízení & příslušenství
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
Příprava 15min.
Celkový 49hod. 5min.
2 porce
Suroviny
Nakládaná cibule
-
500 gramů vody
-
250 gramů octa
-
125 gramů cukru
-
250 gramů červené cibule
Houbový karamel
-
65 gramů másla
-
250 gramů žampiónů
-
20 gramů medu
-
15 gramů sójové omáčky
-
125 gramů vody
-
½ polévkové lžíce vinného octa červeného
Kapusta na páře a dokončení
-
500 gramů zeleninového vývaru
-
250 gramů kadeřávku250 gramů kapusty kadeřavé na pruhy
-
500 gramů hovězího masa, bez kosti hovězího pupku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
61.5 g
Kalorie
4578 kJ /
1090 kcal
Tuk
51.5 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
89 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1hod.
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Hovězí kuličky se salsicciou
40min.
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min.
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1hod. 10min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min.