Zařízení & příslušenství
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
Příprava 15min.
Celkový 49hod. 5min.
2 porce
Suroviny
Nakládaná cibule
-
500 gramů vody
-
250 gramů octa
-
125 gramů cukru
-
250 gramů červené cibule
Houbový karamel
-
65 gramů másla
-
250 gramů žampiónů
-
20 gramů medu
-
15 gramů sójové omáčky
-
125 gramů vody
-
½ polévkové lžíce vinného octa červeného
Kapusta na páře a dokončení
-
500 gramů zeleninového vývaru
-
250 gramů kadeřávku250 gramů kapusty kadeřavé na pruhy
-
500 gramů hovězího masa, bez kosti hovězího pupku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
61.5 g
Kalorie
4578 kJ /
1090 kcal
Tuk
51.5 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
89 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Citrónové kuře s chřestem
40min.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1hod. 20min.
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Kapr na modro
55min.
Rychlé hovězí Massaman kari
40min.
Rebarborový crumble
55min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.