Zařízení & příslušenství
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
Příprava 15min.
Celkový 49hod. 5min.
2 porce
Suroviny
Nakládaná cibule
-
500 gramů vody
-
250 gramů octa
-
125 gramů cukru
-
250 gramů červené cibule
Houbový karamel
-
65 gramů másla
-
250 gramů žampiónů
-
20 gramů medu
-
15 gramů sójové omáčky
-
125 gramů vody
-
½ polévkové lžíce vinného octa červeného
Kapusta na páře a dokončení
-
500 gramů zeleninového vývaru
-
250 gramů kadeřávku250 gramů kapusty kadeřavé na pruhy
-
500 gramů hovězího masa, bez kosti hovězího pupku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
61.5 g
Kalorie
4578 kJ /
1090 kcal
Tuk
51.5 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
89 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí kari salát
30 min
Citrónový dip
20 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Vitello tonato
2 godz.
Guláš se středozemní zeleninou
1 godz. 30 min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1 godz. 10 min
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1 godz. 10 min
Rychlý jehněčí dansak
45 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Hovězí kuličky se salsicciou
40 min
Kuře na kari s olivami
50 min
Thai Burger
30 min