Kompatibilní verze
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nakládaná cibule
- 500 gramů vody
- 250 gramů octa
- 125 gramů cukru
- 250 gramů červené cibule
Houbový karamel
- 65 gramů másla
- 250 gramů žampiónů
- 20 gramů medu
- 15 gramů sójové omáčky
- 125 gramů vody
- ½ polévkové lžíce vinného octa, červeného
Kapusta na páře a dokončení
- 500 gramů zeleninového vývaru
-
250
gramů kapusty kadeřavé, na pruhy
nebo 250 gramů kadeřávku - 500 gramů hovězího masa, bez kosti, hovězího pupku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 4578 kJ / 1090 kcal
- Protein
- 61.5 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 51.5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1u. 40min
Thajské lososové balíčky na páře
45 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Vitello tonato
2h
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 Std. 30 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2 Std. 40 Min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min