Zařízení & příslušenství
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
Příprava 15min.
Celkový 49hod. 5min.
2 porce
Suroviny
Nakládaná cibule
-
500 gramů vody
-
250 gramů octa
-
125 gramů cukru
-
250 gramů červené cibule
Houbový karamel
-
65 gramů másla
-
250 gramů žampiónů
-
20 gramů medu
-
15 gramů sójové omáčky
-
125 gramů vody
-
½ polévkové lžíce vinného octa červeného
Kapusta na páře a dokončení
-
500 gramů zeleninového vývaru
-
250 gramů kadeřávku250 gramů kapusty kadeřavé na pruhy
-
500 gramů hovězího masa, bez kosti hovězího pupku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
61.5 g
Kalorie
4578 kJ /
1090 kcal
Tuk
51.5 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
89 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Banány smažené v těstíčku
40 dk
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 dk
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1sa
Banánová bábovička
55 dk
Hříbkové máslo
4sa
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 dk
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 dk
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 dk
Špenátové špecle se sýrem
20 dk
Masové kuličky s fetou
35 dk
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1sa
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 dk