
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g ólífuolía
- 100 - 150 g blandað grænmeti, til steikingar (helst lauk, skallotlauk, blaðlauk), í bitum (2 cm)
- 350 - 400 g blandað grænmeti (t.d. kúrbít, gulrætur, grasker, sæt kartafla, sellerý, nípur), í bitum (2 cm)
-
50
g blandað grænmeti, frosið (volitelně)
nebo 50 g grænar baunir, frosnar (volitelně) - 700 - 800 g vatn
-
1
tsk grænmetiskraftur
nebo 1 grænmetiskraftur, teningur -
½ - 1
tsk salt
nebo ½ - 1 msk sojasósa - 60 - 80 g súpupasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 160 kcal / 670 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kúrbítssúpa
Žádné hodnocení
Nípusúpa
Žádné hodnocení
Tómata- og baunasúpa
Žádné hodnocení
Gulróta-, epla- og engifersúpa
35min
Rækju- og kókossúpa
Žádné hodnocení
Lauksúpa
1hod.
Rjómalöguð baunasúpa
Žádné hodnocení
Minestrone
40min
Kjúklingabollasúpa
30min
Súpa með kjötbollum og kúrbítsnúðlum
Žádné hodnocení
Mexíkósk baunasúpa
Žádné hodnocení
Rjómalöguð tómatsúpa
25min